Quickscan Header Landgoed Ontmoet

 

ZORGADVISEURS

Ontmoet ons

Bottom shape

 

Landgoed Ontmoet helpt organisaties bij het verbinden, versterken en versnellen van de zorgdigitalisering binnen Nederland. Wij zien onszelf zeker als zorgadviseurs en zijn een gedreven organisatie die professionals in de zorg verder kunnen helpen. 

Met de steeds veranderende zorgwetgeving en de complexiteit van het zorgstelsel, is de rol van zorgadviseurs steeds crucialer geworden. Zo kunnen we helpen om zorgdigitalisering te verbeteren, kosten te beheren en de algehele organisatie te professionaliseren en te optimaliseren. Na het lezen van deze introductie al nieuwsgierig naar onze ervaring? Bekijk dan zeker onze samenwerkingen.

Checklist zorgdigitalisering

Adobestock 309914303
Group of people shape
Bottom shape

Waar we als zorgadviseurs voor staan

Wij versnellen de zorg digitalisering in Nederland: Alleen digitaal gezonde zorgorganisaties kunnen de groeiende zorgvraag beantwoorden. Wij versterken de ontwikkeling van regievoering, eigenaarschap en samenwerking tussen zorg én ICT. Wij doen dit door mensen, processen én technologie te verbinden. Hierdoor voelen medewerkers in de zorg zich écht geholpen met digitalisering!

Wij gaan actief aan de slag om veranderingsbereidheid en daadkracht te stimuleren. Met lef, daadkracht en regievoering nemen we projecten aan. Daag ons uit met een vraag. Kies voor Landgoed Ontmoet als je op zoek bent naar zorgadviseurs die niet alleen praten, maar ook doen. Lees meer over hoe wij kunnen bijdragen aan verandermanagement in de zorg en projectmanagement in de zorg.

Proces (4)
Bottom shape

Samen zorgdigitalisering versnellen

Samen kunnen we de zorgdigitalisering versnellen, zodat zorgorganisaties beter kunnen inspelen op de behoeften van de steeds veranderende zorgmarkt. Neem contact met ons op en laat ons een quickscan uitvoeren om te ontdekken hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen op het gebied van zorgdigitalisering.

Laat een Quickscan uitvoeren

Proces (3)
Bottom shape