Lo Groepsfoto Bank Zw

Wie we zijn

Ontmoet ons

Bottom shape

Waar staat de naam Landgoed Ontmoet voor?

Goed landen en ontmoeten (als ook “ont-moeten”) binnen zorgorganisaties. Wij staan voor het inrichten, organiseren en ontwikkelen van de samenwerking tussen zorg & ICT. De unieke meerwaarde van Landgoed Ontmoet als samenwerkingspartner zit in het feit dat we op pragmatische wijze de brug slaan tussen de strategische visie vanuit het bestuur en de waan van de dag in de operatie. Wij richten regievoering op de tactische laag in, zodat samenwerkingen en processen de operatie vooruithelpen, en (project)resultaten echt bijdragen aan de strategische doelen. Daarin zijn we succesvol wanneer gestructureerd samenwerken, waardevolle projectresultaten en continue verbeteren de norm is!

We creëren altijd een partnerschap op basis van denken én doen. Met elke samenwerking brengen wij enthousiasme, expertise, continuïteit en vertrouwen. Daarom Landgoed Ontmoet!

Ontmoet ons

Bottom shape

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Wij willen het eigen verandervermogen binnen zorgorganisaties aanwakkeren. Bas legt het graag uit in onderstaande video.

Bottom shape

OVER LANDGOED ONTMOET

Bij Landgoed Ontmoet begrijpen we dat de uitdagingen waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd groot en complex zijn. De toenemende zorgvraag, noodkreet voor extra personeel, hoge inflatie, druk op loonkosten en druk op besparingen zijn slechts enkele van deze vraagstukken waarmee zorgorganisatie te maken hebben. Landgoed Ontmoet heeft als missie om het verandervermogen in de zorg aan te wakkeren, zodat zorgorganisaties al deze uitdagingen op eigen kracht aankunnen. Vanuit een tactisch bedrijfskundige benadering ondersteunen wij zorgorganisaties met haar inrichting, structuur en samenwerking die nodig zijn om de uitdagingen op gezonde wijze aan te kunnen gaan.

Landgoed Ontmoet Puzzel