Lo Groepsfoto Bank Zw

LEER ONS BETER KENNEN

Ontmoet ons

Bottom shape

ONS MULTIDISCIPLINAIRE TEAM VAN TALENTEN

Ons multidisciplinaire team van talenten gaat samen met jou aan de slag! Geen lange verslagen of rapporten maken, nee, direct schakelen en werk verzetten! Met ons team heb je altijd de juiste competenties beschikbaar, digitaal en fysiek bij jou op locatie.

 

Volg ons ook op LinkedIn

Bas Profielfoto Zw 22
Team bottom shape

Bas van de Griek

Eigenaar | Adviseur

Bas van de Griek

Eigenaar | Adviseur

"De alpinist" “Ik hou van inspireren, motiveren, activeren en realiseren. Al 20 jaar werk ik met hart en ziel om écht iets te betekenen voor andere mensen. Ik ben daarbij ondernemend, ambitieus en doelgericht. Bij mij gaat het om samen die spreekwoordelijke bergen te beklimmen en vervolgens te genieten van het welverdiende uitzicht. Dromen, Denken, Durven, Doen én Doorzetten.”

Dianne Profielfoto Zw
Team bottom shape

Dianne Piek

Procesbegeleider | Adviseur

Dianne Piek

Procesbegeleider | Adviseur

"De Bruggenbouwer" Ik ben een energieke en gedreven professional, bekend als een echte doorpakker met een resultaatgerichte en gestructureerde aanpak én oog voor de mens. Mijn enthousiasme voor mijn werk drijft me om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Graag zet ik mijn ervaring en enthousiasme in om zorgorganisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van processen.

Laura Profielfoto Zw
Team bottom shape

Laura van Maanen

Procesbegeleider | Adviseur

Laura van Maanen

Procesbegeleider | Adviseur

"De doorzetter" "Met mijn jarenlange ervaring binnen de zorg en op gebied van ICT, wist ik direct dat ik op mijn plek zou zijn bij Landgoed Ontmoet. Ik vind het geweldig om te zorgen voor een goede match tussen ICT en de zorg en daar zet ik mij graag dagelijks voor in!"

Susan Profielfoto Zw
Team bottom shape

Susan Leppen

Procesbegeleider | Adviseur

Susan Leppen

Procesbegeleider | Adviseur

"De detective” "Ik word enthousiast van het orde scheppen in chaos. Zo zoek ik altijd naar structuren en verbanden en weet daarmee voor overzicht, richting en rust te zorgen. Daarnaast geloof ik dat je alleen met kleine, georganiseerde stappen échte verandering kunt realiseren. Daarom focus ik op het pragmatisch verbeteren van werkprocessen en -structuren waarbij de mens (gedrag) voorop staat."

Microsoftteams Image
Team bottom shape

Jij hier? Solliciteer!

Neem contact op met ons

Jij hier? Solliciteer!

Neem contact op met ons

Ben je geïnteresseerd in Landgoed Ontmoet en nieuwsgierig naar onze actuele vacatures? Wij blijven groeien en ontwikkelen als team en daarom is een open sollicitatiebrief met jouw persoonlijke motivatie en CV altijd welkom. We maken graag kennis met je!

Bottom shape