Groepsfoto2

LEER ONS BETER KENNEN

Ontmoet ons

Bottom shape

ONS MULTIDISCIPLINAIRE TEAM VAN TALENTEN

Ons multidisciplinaire team van talenten gaat samen met jou aan de slag! Geen lange verslagen of rapporten maken, nee, direct schakelen en werk verzetten! Met ons team heb je altijd de juiste competenties beschikbaar, digitaal en fysiek bij jou op locatie.

 

Volg ons ook op LinkedIn

Anne Landgoed Ontmoet
Team bottom shape

Anne Tijdhof

Programmamanager

Anne Tijdhof

Programmamanager

“De Sensei” "Ik word enthousiast om vanuit positiviteit altijd te kijken naar wat beter en simpeler kan, zonder uit het oog te verliezen wat goed gaat. Met altijd het doel voor ogen: wat helpt dit de cliënt, wat helpt dit de medewerker? Met als uitgangspunt samen: alleen ga je sneller samen kom je verder. Eerlijk - positief - analytisch - resultaatgericht"

Bas Landgoed Ontmoet
Team bottom shape

Bas van de Griek

Eigenaar, adviseur

Bas van de Griek

Eigenaar, adviseur

"De alpinist" “Ik hou van inspireren, motiveren, activeren en realiseren. Al 20 jaar werk ik met hart en ziel om écht iets te betekenen voor andere mensen. Ik ben daarbij ondernemend, ambitieus en doelgericht. Bij mij gaat het om samen die spreekwoordelijke bergen te beklimmen en vervolgens te genieten van het welverdiende uitzicht. Dromen, Denken, Durven, Doen én Doorzetten.”

Laura Van Maanen
Team bottom shape

Laura van Maanen

Projectmanager

Laura van Maanen

Projectmanager

"De doorzetter" "Met mijn jarenlange ervaring binnen de zorg en op gebied van ICT, wist ik direct dat ik op mijn plek zou zijn bij Landgoed Ontmoet. Ik vind het geweldig om te zorgen voor een goede match tussen ICT en de zorg en daar zet ik mij graag dagelijks voor in!"

Profielfoto Nolan Zw Vierkant
Team bottom shape

Nolan Leus

Organisatieadviseur/relatiemanager

Nolan Leus

Organisatieadviseur/relatiemanager

"De Pionier " In mijn ogen moet het proces ondersteunend zijn en bijdragen aan de kwaliteit van dienstverlening bij de client en eindgebruiker. "De kracht van de eenvoud" is een term die bij mij past. Geen ingewikkelde verslagen of administratieve lasten maar gewoon doen! Ik houd ervan nieuwe dingen aan te gaan, pionieren, ontdekken en verbinding te leggen tussen organisaties. Waar willen we met elkaar naar toe en hoe gaan we deze weg bewandelen. Energiek, positief & denken in mogelijkheden!!

Susan Landgoed Ontmoet
Team bottom shape

Susan Leppen

Veranderkundige

Susan Leppen

Veranderkundige

"De detective” "Ik word enthousiast van het orde scheppen in chaos. Zo zoek ik altijd naar structuren en verbanden en weet daarmee voor overzicht, richting en rust te zorgen. Daarnaast geloof ik dat je alleen met kleine, georganiseerde stappen échte verandering kunt realiseren. Daarom focus ik op het pragmatisch verbeteren van werkprocessen en -structuren waarbij de mens (gedrag) voorop staat."

Microsoftteams Image
Team bottom shape

Jij hier? Solliciteer!

Neem contact op met ons

Jij hier? Solliciteer!

Neem contact op met ons

Ben je geïnteresseerd in Landgoed Ontmoet en nieuwsgierig naar onze actuele vacatures? Wij blijven groeien en ontwikkelen als team en daarom is een open sollicitatiebrief met jouw persoonlijke motivatie en CV altijd welkom. We maken graag kennis met je!

Bottom shape