Implementatie Management Informatie Systeem (MIS) van Value Care bij Mediant

Anne Landgoed Ontmoet
Door: Susan Leppen

Wat onwijs leuk dat wij in het mooie Twente bij een toonaangevende zorgorganisatie onze expertise mogen inzetten rondom projectmanagement, implementatie en adoptie. Bij Mediant werken we samen met de collega’s van Mediant en Value Care aan een succesvolle implementatie en adoptie van een nieuw management informatie systeem (MIS). Het huidige MIS voldoet niet aan de wensen en Value Care is als leverancier geselecteerd om het nieuwe MIS te leveren, mede vanwege de positieve ervaringen van Mediant met Value Care rondom het horizontaal toezicht.

Landgoed Ontmoet levert hier de rol als projectleider. Vanuit deze rol zetten wij de projectstructuur neer, zorgen we voor voortgang en richten we ons op datgene wat nodig is voor een succesvolle implementatie en adoptie. Ook zet Landgoed Ontmoet hier graag haar kennis in rondom KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren). Hoe kom je tot een beperkte set aan KPI’s? Hoe zorg je ervoor dat de KPI’s in lijn zijn met het meerjarenbeleidsplan? Hoe voorkom je ‘eilanddenken’? Uiteraard maken we hier ook optimaal gebruik van de waardevolle kennis van Value Care en de best practices die er al zijn in de GGZ sector op dit gebied.

Wil jij ook een (nieuw) MIS aanschaffen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag met de selectie, implementatie en adoptie.

Susan Landgoed Ontmoet

Getriggerd door ons artikel en benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende kennismaking, of ga direct de diepte in met een foucussessie.

Contact opnemen

Wil je dit artikel delen?

Bottom shape