Vacature Header E1645613733787

Ga jij de uitdaging
met ons aan?

Solliciteer direct

Bottom shape

Accountmanager Zorg

Medior/Senior functie  | 32 – 40 uur per week

Voor de volgende groeifase van ons bedrijf (start-up naar scale-up) zijn we op zoek naar een ambitieuze, gedreven en resultaatgerichte Accountmanager Zorg. Krijg jij energie van nieuwe contacten leggen en samenwerkingen met nieuwe klanten initiëren? Dan is deze uitdagende en verantwoordelijke functie misschien wel jouw volgende stap. Lees vooral verder of download de PDF met de vacaturetekst.

We maken graag kennis met jou!

Download vacature als PDF

 

 

Landgoed Ontmoet Kantoor
Group of people shape
Bottom shape

Past Landgoed Ontmoet bij jou?

Onze missie is het inrichten, organiseren en blijvend ontwikkelen van de Informatievoorziening & ICT voor zorgorganisaties. Wij zorgen dat de zorgorganisatie in staat is de gestelde visie en ambities te realiseren. Dit doen wij met focus op duurzame vooruitgang en continue verbetering. Hiervoor
streven wij ernaar dat iedere zorgorganisatie in staat is de eigen Informatievoorziening & ICT effectief te beheren en continue te verbeteren. Dit is essentieel om toekomstbestendige zorg te kunnen bieden.
Vanuit dialoog en structuur brengen wij de wereld van de ICT en Zorg samen. Wij begeleiden veranderingen rondom digitalisering en vernieuwing binnen zorgorganisaties. Op een coachende manier introduceren en borgen wij proces- en projectmatig werken, zodat er daadwerkelijk resultaten bereikt worden. Hierbij draait het voor ons om de mens, de processen én de ondersteunende systemen. Onze primaire focus ligt op het Inrichten, Ontwikkelen en Organiseren van Informatievoorziening & ICT in de Zorg.
Onze adviseurs werken vanuit partnerschappen en persoonlijke verbinding bij diverse klanten. We werken hierbij niet met uurtje-factuurtje, bij ons draait het om de verbinding met onze samenwerkingspartners, dat we voortgang boeken én onze meerwaarde elke dag wordt bewezen. Deze constructie geeft ons de vrijheid om gevraagd of ongevraagd bij zorgorganisaties bij te springen waar overzicht, structuur en verbinding mist.

Lees jij deze introductie en denk je: “Ja, daar wil ik aan bijdragen!”, lees dan verder!

Landgoed Ontmoet Technologie
Bottom shape

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als accountmanager ben je ervaren en zelfstandig en geef je jouw eigen werk vorm en inhoud. Bij Landgoed Ontmoet ben jij verantwoordelijk voor het Sales en Marketing domein en kun je dit inrichten vanuit jouw expertise. Natuurlijk word je inhoudelijk bijgestaan door ons enthousiaste en
ervaren team van adviseurs / projectbegeleiders. Een indruk van jouw functie en concrete werkzaamheden:

 • Je bent gesprekspartner en adviseur van onze opdrachtgevers in de zorg (beslissers op strategisch en tactisch niveau)
 • Je bent omzet- en resultaatverantwoordelijk
 • Je ontwikkelt en implementeert een effectieve salesstrategie
 • Je hebt de regie over het hele salesproces, van eerste contact tot sluiten van de deal
 • Je ontwikkelt duurzame relaties en samenwerkingen op basis van betrokkenheid en vertrouwen
 • Tot jouw taken behoren o.a. het plannen van afspraken, geven van presentaties, uitbrengen van offertes en het sluiten van deals (samenwerkingsovereenkomsten)
 • Je organiseert inspiratiesessies en bezoekt netwerkbijeenkomsten

Alles met als doel dat Landgoed Ontmoet meer zorgorganisaties kan helpen om zelf in staat te zijn hun eigen Informatievoorziening & ICT te beheren en continue te verbeteren. Op naar een toekomstbestendige zorg!

Bottom shape

Wat kun je verwachten?

Momenteel bestaan wij uit een klein en hecht multidisciplinair team met veel onderlinge kennis en ervaring. Landgoed Ontmoet is een jong bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is. Door onze krachten te bundelen staan we samen sterk.
Wij houden ervan om uitgedaagd te worden. We staan voor #MOVING! Hieronder verstaan wij Menselijk, Ondernemend, Verbindend, Inspirerend, Natuurlijk en Gezond.

We zijn als team enthousiast over het ontwikkeltraject dat we zelf doormaken en dragen op onze eigen manieren bij aan een beter en mooier Landgoed Ontmoet!

Verder bieden wij jou vanzelfsprekend een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring met een mooie bonusregeling, een leaseauto of mobiliteitsbudget, een pensioenvoorziening, een laptop en telefoonbudget en er is een opleidings- en vitaliteitsbudget beschikbaar.

Vanuit deze uitdagende en verantwoordelijke functie kun je bij ons verder groeien en ontwikkelen in een rol van Sales en Marketing Manager en word je daarmee ook lid van ons kernteam. Vanuit jouw leidende rol ontwikkel je samen met ons verder aan onze visie, marktfocus, propositie en daarmee de groei van ons bedrijf.

Bottom shape

Wat kom jij brengen?

Je hebt in ieder geval:

 • Een afgeronde HBO-opleiding
 • 5 jaar relevante, succesvolle werkervaring, op het gebied van advisering en consultative selling in het domein van Informatievoorziening & ICT in de zorgsector in een rol van bijvoorbeeld Accountmanager, Business Manager of Sales Manager
 • Sterk ontwikkelde commerciële-, communicatie- en presentatievaardigheden
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen om complexe probleemstellingen te doorgronden en effectieve oplossingen voor te stellen
 • Ambitie, enthousiasme, passie met een flinke drive om nieuwe relaties aan te gaan
 • Je krijgt energie van klantgesprekken en het bijwonen van netwerkbijeenkomsten
 • Je bent een echte doorzetter en een verbinder met veel positieve energie
 • Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en proactief in het creëren van nieuwe kansen
 • Je beschikt over een bestaand netwerk in de zorgsector
 • Je hebt overtuigingskracht, neemt initiatief en kunt anderen enthousiasmeren en inspireren
 • Je kunt goed luisteren
 • Je kunt omgaan met weerstand en kunt goed relativeren
 • Je bent ondernemend en beschikt over een natuurlijk overwicht en durft te escaleren en confronteren
Bottom shape

Enthousiast?! En nu…

Je gaat solliciteren, en hoe verloopt dan het proces? We starten met kennismaken. Wanneer dit van beide kanten goed bevalt organiseren we een tweede gesprek en maken we wat dieper kennis met je, als team, en ontdekken we waar jouw kracht ligt. De volgende stap, tekenen maar.
Komen we eruit met elkaar, dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega.

Hebben we je interesse gewekt?
Neem gerust contact met ons op, we zijn benieuwd naar jou!

Demmersweg 3, 7556 BN, Hengelo
landgoedontmoet.nl
074 – 205 12 57

Direct reageren?
Stuur je persoonlijke motivatie met CV naar info@landgoedontmoet.nl

Het aanleveren van een recente VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de procedure.

Download vacature als PDF

 

Layer2
Bottom shape